Újra indul az élet Makón!

közzétéve: 2020. május 08., péntekHíreink

A hosszú bezártság után végre lassan fellélegezhetünk, és újra hódolhatunk kedvenc időtoltéseinknek. Ki ne szeretné levezetni a nehéz idők feszültségét? Mi azon dolgozunk, hogy megteremtsük vendégeink számára a tökéletes kikapcsolódást, ezért úgy döntöttünk, hogy május 18-tól újra fogadunk vendégeket. 

Komoly figyelmet fordítunk arra, hogy a kikapcsolódás teljes biztonságban történjen, ezért a kormány, és a Magyar Turisztikai Ügynokség által rendeletbe adott összes higiéniai, és megelőzési szabályt kiemelten kezelünk, és betartunk.

A fokozatos enyhítéseknek köszönhetően egyre több program válik elérhetővé. A Maros parti Kapandpart, a Szegedi Vadaspark, a Móra ferenc Múzeum, a Füvészkert és sok más látványosság a környéken már kinyitotta kapuit. Reményeink szerint a Hagymatikum is fokozatosan nyit talán még májusban.

...és hogy teljesen kibiztosítsuk vendégeinket, a májusi és a júniusi foglalásokra ingyenes lemondást biztosítunk az utolsó pillanatig is akár, így nem marad más hátra, mint foglalni. Hát rajta!

 

Foglalok most!

Ossza meg ismerőseival
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési nyilatkozatértem